Dyretandlæge med fokus på kvalitet

​Har dit kæledyr brug for en kompetent dyretandlæge i Holstebro, er vi hos Holstebro Dyrehospital specialister i alle former for tandbehandlinger på hunde, katte og gnavere. Vi har mere end 50 års erfaring i branchen, og vi holder os kontinuerligt opdateret, i forhold til nye behandlingsmetoder og teknikker.

Hos Holstebro Dyrehospital bruger vi som dyretandlæge, digital tandrøntgen i forbindelse med al tandbehandling. Vi udfører tandrensning i narkose med ultralyd. 

Tandrensning afslører ofte andre problemer såsom blottede rødder, tandkødsbetændelse eller knækkede tænder. Vi sætter ind med grundig og effektiv behandling med henblik på at bevare et så sundt tandsæt som muligt.

Professionel dyretandlæge med stærke kompetencer

Er der tænder, som ikke kan bevares, udfører vi kirurgiske tandekstraktioner, så tandbehandlingerne bliver så skånsomme som muligt for patienten. Dette gælder også for tilbageholdte mælketænder.

Vi varetager altid dyrenes tarv, og vi udfører en så smertefri behandling som overhovedet muligt.

Som dyretandlæge er vi yderst professionelle og kvalitetsbevidste, hvorfor vi gør alt, hvad vi kan for at udføre et godt stykke arbejde. Vores klare ambition er at hjælpe alle vores patienter, med at opretholde en sund tandhygiejne, og vi giver naturligvis dig som ejer, masser af gode råd til, hvordan du hjælper dit kæledyr med at pleje tænderne.

Bestil tid til et tandeftersyn

Skal du bruge en dygtig og erfaren dyretandlæge, tager vi os gerne tid, til at tilse dit kæledyr. Vi har erfaring med både hunde, katte og gnavere.

Kontakt os for nærmere aftale om en tid på telefon 97 42 17 99 eller skriv til post@hhd.dk, så dit kæledyr ikke skal gå rundt med tandsmerter. Er det akut, kan vi typisk finde tid samme dag.​

​Firmainformation

Holstebro Dyrehospital A/S

CVR: 28478240

adresseinformation

Lavhedevej 28, 7500 Holstebro

Find vej med Google Map

kontaktinformation

Telefon: 97 42 17 99

E-mail: post@hhd.dk