50 års erfaring

ISO Certiferet dyrehospital

Kan kontaktes i døgnvagt

Sygeforsikring​

Ansvarsforsikring

​Er du hundeejer, er det et lovkrav at du tegner en ansvarsforsikring på din hund inden den fylder fire måneder. En ansvarsforsikring dækker dit ansvar som hundeejer, hvis din hund gør skade på andre personer eller deres ting.

​Ansvarsforsikringen dækker ikke skader i egen husstand, og dækker desuden ikke, hvis din hund ødelægger ting hos familie eller venner, mens de passer den.

​Katte skal ikke have en ansvarsforsikring.

​Sygeforsikring

​Det er også muligt at tegne en sygeforsikring til dine dyr. Denne type af forsikring er god at have, fordi den dækker en del af de uforudsete udgifter du kan risikere at få, hvis uheldet er ude, og din hund eller kat bliver syg eller kommer galt af sted.

​Sygdom og ulykke kommer ofte når du mindst venter det, og det er vores erfaring at det er de færreste hunde og katte der går gennem hele livet uden at fejle noget. Vi anbefaler derfor at du tegner en sygforsikring til dine dyr, da et dyrlægebesøg uden for åbningstiden eller en kompliceret operation kan blive en dyr affære. Men er dit kæledyr sygeforsikret, 

spiller økonomien ikke længere nogen stor rolle, og du kan i stedet fokusere på det vigtigste.

​Nemlig at din hund eller kat bliver rask igen.

Vi bliver ofte spurgt om det kan betale sig at sygeforsikre.

Det kan være svært at svare på, for hvis sygeforsikringen kan betale sig, betyder det jo at, din hund eller kat bliver syg eller kommer til skade.

​Det er derfor ligesom med alle andre forsikringer du har. Det er et sikkerhedsnet, som man ikke ønsker, at man får brug for, men som skaber ro og tryghed.

​Der kan være stor forskel på hvor bredt en sygeforsikring dækker, og vi anbefaler derfor at du undersøger hvilken sygeforsikring der passer bedst til din race, behov og økonomi inden du tegner forsikringen.

​Vær desuden opmærksom på, at nogle selskaber har forbehold på visse racer og lidelser.​

​Få her et overblik over hvad de enkelte forsikringsselskaber tilbyder.     

​Kilde Dyrlægemagasinet 1, 2017.

 http://www.dyrlaegemagasinet.dk/content/forsikringsoversigt-2017

★ ★ ★​ ★ ★​​​

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 53 anmeldelser på Facebook​​

★ ★ ★​ ★ ★​​​

Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 50 anmeldelser på Google​

​Firmainformation

Holstebro Dyrehospital A/S

CVR: 28478240

adresseinformation

kontaktinformation

Telefon: 97 42 17 99

E-mail: post@hhd.dk