Neutralisering af kat i alle racer

Søger du en dyrlæge i Holstebro, der tilbyder neutralisering af kat, er vi hos Holstebro Dyrehospital en professionel klinik, hvor vi kan tage os af alle katteracer. 

Der kan være mange årsager til neutralisering af kat, men oftest er det katteejere, der ikke ønsker at katten skal få flere killinger. Vi er professionelle og tager os godt af din kat, så du ikke skal bekymre dig om flere killinger i fremtiden.

Når vi udfører en neutralisering af din kat, sørger vi for, at det er en ganske smertefri behandling. Vi er alle erfarne, inden for faget, og som dyrehospital har vi mere end 50 års erfaring. Har du en kat, der ikke skal have flere kuld killinger, er vi parate til at hjælpe dig.

Har du problemer med, at din kat får det ene kuld killinger efter det andet, og er det svært at komme af med dem igen, kan en neutralisering af din kat være det helt rigtige at gøre. Det er bedre at tage ansvar i stedet for at have en masse killinger, der ikke bliver taget god hånd om.

Book en tid til neutralisering

Skal vi hjælpe dig med en neutralisering af din kat, så den ikke får flere killinger, er du velkommen til at bestille tid i klinikken. Vi har typisk dag til dag service, hvorfor der ikke er lang ventetid.

Kontakt os for nærmere aftale samt hør mere om vores priser på telefon 97 42 17 99 eller skriv til post@hhd.dk.​

​Firmainformation

Holstebro Dyrehospital A/S

CVR: 28478240

adresseinformation

Lavhedevej 28, 7500 Holstebro

Find vej med Google Map

kontaktinformation

Telefon: 97 42 17 99

E-mail: post@hhd.dk