50 års erfaring

ISO Certiferet dyrehospital

Kan kontaktes i døgnvagt

​ISO 9001 certificeret dyrehospital

Holstebro Dyrehospital er blevet ISO 9001- certificeret i efteråret 2013

Det internationale ISO system er et optimeringsværktøj som sætter fokus på kvalitet og ensartethed i alle vores arbejdsprocedurer.

For dig som klient på Holstebro Dyrehospital er certificeringen en garant for, at vi vedvarende arbejder med vores kvalitet, så den altid lever op til nyeste internationale normer og standarder. Alle behandlinger og procedurer på hospitalet bliver løbende optimeret og standardiseret, så du og dit kæledyr modtager den optimale behandling hver gang.

ISO 9001 indebærer blandt andet kontinuerlig kontrol og krav til:

-kvalitet

-videreuddannelse

-effektivitet

-hygiejne

Klik her for at læse om ISO-dyrlægen ​http://iso-dyrlaegen.dk/​

Vores ISO certifikat betyder at kvaliteten af vores behandlinger er ensartet og høj fra gang til gang. Som ISO certificeret dyrehospital og medlem af ISO-Dyrlægen, har vi seks klare fokusområder:

Kommunikation.

Vi begynder altid en konsultation med en samtale om hvad du ønsker dig af os, hvilke muligheder der er og økonomien i det. Det er vores opgave at omsætte dine ønsker og behov til konkrete ydelser.

Journalføring.

Her bliver hver lille detalje om dit dyr skrevet ned, så du ikke skal gentage dine bekymringer til flere personer. Og hvis der bliver noget en anden gang kender vi hele historien.

Kontakt og opfølgning.

Under behandling og indlæggelse holder vi løbende kontakt, så du altid er med på råd, hvis der opstår noget der kan ændre på det planlagte forløb og økonomien i det.

Kundetilfredshed.

Du og dit dyr er selve grundlaget for vores praksis. Din feedback er med til at udvikle os og gøre os bedre. Derfor opsamler vi systematisk al ris og ros og fortager regelmæssigt tilfredshedsundersøgelser.

Tjek på udstyr og hygiejne.

Alle vores instrumenter og øvrige udstyr serviceres, steriliseres, rengøres , genpakkes og forsegles korrekt efter anerkendte metoder.

Efteruddannelse.

Alle vore medarbejdere skal dokumentere, at de er kompetente til at udføre deres arbejde. Vi har alle en plan for, hvordan vi hver især skal blive endnu bedre via efteruddannelse

★ ★ ★​ ★ ★​​​

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 53 anmeldelser på Facebook​​

★ ★ ★​ ★ ★​​​

Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 50 anmeldelser på Google​

​Firmainformation

Holstebro Dyrehospital A/S

CVR: 28478240

adresseinformation

kontaktinformation

Telefon: 97 42 17 99

E-mail: post@hhd.dk