Vaccination af hund for effektiv beskyttelse mod sygdomme

Hos Holstebro Dyrehospital tilbyder vi effektiv vaccination af din hund, så den er godt beskyttet mod sygdomme. Søger du en kompetent dyrlæge i Holstebro med masser af erfaring, er vi den rette at henvende dig til. 

Vi anbefaler til enhver tid, at din hund bliver vaccineret. Det giver dig ro i sindet, og du minimerer risikoen for, at din hund pådrager sig sygdomme, der kan være skadelige.

​Med vaccination af hund danner den antistoffer imod den pågældende sygdom. En beskyttende immunitet er et samspil imellem mængden af antistoffer i blodet og immunsystemets evne til at bekæmpe en sygdom. Jo højere indhold af antistoffer imod den pågældende sygdom, des bedre beskyttelse.

Bestil vaccination af hund

En effektiv vaccination af hund giver dit kæledyr bedre vilkår for at undgå at blive smittet. ​ Man kan desværre ikke garantere 100% beskyttelse mod en sygdom ved at vaccinere, men de fleste ejere ønsker naturligvis at beskytte deres hund, så godt de kan.

Vaccinationsbehovet vurderes ud fra hundens alder, sundhedsstatus og omgivende miljø. Hundens generelle sundhedsstatus og immunforsvar skal være højt for at kunne undgå en eventuel smitte, selvom hunden er vaccineret. 

Er du interesseret i vaccination af din hund, er du velkommen hos os.

Professionel rådgivning og vejledning

Vi giver professionel rådgivning og vejledning i forhold til, hvad du som hundeejer skal være særligt opmærksom på. 

Bestil tid til vaccination på telefon 97 42 17 99 eller skriv til post@hhd.dk. Så er din hund godt beskyttet.​

​Firmainformation

Holstebro Dyrehospital A/S

CVR: 28478240

adresseinformation

Lavhedevej 28, 7500 Holstebro

Find vej med Google Map

kontaktinformation

Telefon: 97 42 17 99

E-mail: post@hhd.dk