50 års erfaring

ISO Certiferet dyrehospital

Kan kontaktes i døgnvagt

Vetplan

Abonner på forebyggende pleje og sundhed

Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer (efter dyrlægens skøn) og tandtjek udført af vores kompetente dyrlæger eller veterinærsygeplejersker. 

Du får råd og vejledning i, hvordan vi kan fore­bygge problemer og sygdomme hos dit kæledyr i fremtiden. Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed, hvilket i sidste ende giver glade og friske kæledyr. 

Du får mulighed for at sprede de udgifter, du har på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.​

Hvad giver VetFamily VetPlan dig?

Din dyrlæge har skabt en skræddersyet plan for dit kæledyr. En VetPlan® inkluderer typisk de vigtigste undersøgelser og vacci­nationer, som dyrlægen vurderer at dit kæledyr har brug for i løbet af året. Der er både en VetPlan® til kat og til hund. VetPlan® er ikke en forsikring. Du kan derfor med fordel tegne en sygeforsikring til uforudsete omkostninger.​​​​​

Tilmelding og månedlige betalinger

Du tilmelder dig ved at udfylde aftaleformularen på klinikken. Den første måneds afdrag betales her på klinikken, hvorefter alle betalinger foregår automatisk og nemt via betalingsservice gennem din bank.

Vetplan hund​ - basis

Vetplan kat - basis

★ ★ ★​ ★ ★​​​

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 53 anmeldelser på Facebook​​

★ ★ ★​ ★ ★​​​

Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 50 anmeldelser på Google​

​Firmainformation

Holstebro Dyrehospital A/S

CVR: 28478240

adresseinformation

kontaktinformation

Telefon: 97 42 17 99

E-mail: post@hhd.dk